Uw winkel voor al uw Softwash materialen en middelen

Softwash toevoegingen

Voor het toevoegen aan het Softwash recept hebben we 3 toevoegingen. 


Super Booster: Dit is een booster voor zeep, geur en Natriumhypochloriet. Dit versterkt de Softwash methode, zorgt voor een goede hechting aan het te reinigen oppervlak en is zeer sterk tegen organische vervuiling. Denk hierbij aan mossen en schimmels. (Ook erg goed in combinatie met Black Booster)

Black Booster: Dit is een booster voor zeep, geur en Natriumhypochloriet. Dit versterkt de Softwash methode, zorgt voor een goede hechting aan het te reinigen oppervlak en is zeer sterk tegen niet-organische vervuiling. Zoals vervuiling van het verkeer, vetten, stof en ongedierte. (Ook erg goed in combinatie met Super Booster)

Geurmaskeerder: toevoeging voor het Softwash recept die de geur van de Natriumhypochloriet verbergt.

Van de Super Booster en Black Booster wordt 500ml gebruikt op een tank van 20 liter Natriumhypochloriet. Indien in combinatie gebruikt dan van beide producten 250 ml toevoegen. De geurmaskeerder wordt een heel klein beetje gebruikt, dit is naar wens aan te passen aan hoe sterk de geur is. De geurmaskeerder wordt als laatst toegevoegd wanneer de mengverhouding is aangemaakt.

Let op!! Meng nooit andere reinigingsmiddel met Softwash, dit kan gevaarlijke reacties veroorzaken!