Bij producten

Als aanvulling voor het Softwash hebben we een aantal bij producten:

Neutralisator: Dit is een product om Natriumhypochloriet te neutraliseren na het gebruik van Softwash en zorgt voor een mooie eind glans. Te gebruiken om de Natriumhypochloriet op gereinigde oppervlakken te neutraliseren of om machines, koppelingen, pompen, slangen etc. te reinigen na gebruik.
Lood oxidatie verwijderaar: Dit is een kant en klaar product om de oxidatie op lood te laten verminderen of geheel te laten verdwijnen. Bij het gebruik van Natriumhypochloriet kan er een reactie ontstaan waardoor lood oxideert.
Roest verwijderaar: Dit is een kant en klaar product om roest vlekken aan te pakken. Te laten verminderen of geheel te laten verdwijnen. Voor bestaande vlekken of door vlekken die ontstaan door het gebruik van Natriumhypochloriet.
Hout kleur Booster: Dit is een kant en klaar product om het hout weer te voorzien van een mooie kleur na een Softwash behandeling. En ter voorkoming van het uitbleken van hout wat behandeld is middels de Softwash methode.
Oxidatie verwijderaar: Dit is een reinigingsmiddel tegen oxidatie en UV-schade. Voor o.a. rolluikbakken, gevelbeplating en metalen daken.
Keep it Clean - Anti Spin: Dit is een reinigings-, en conserveringsproduct dat wordt toegepast voor het reinigen en beschermen tegen nieuwe verontreiniging. Door de speciale eigenschappen van dit product beschermt Keep it Clean alle ondergronden tegen nieuwe vervuilingen van bijvoorbeeld spinnen.
Kalkuittreding Verwijderaar: Kalkuittreding verwijderaar is op basis van Sulfaminezuur en speciaal ontwikkeld voor het doelmatig verwijderen van kalkaanslag, urinesteen en andere hardnekkige aanslag op metselwerk, tegels, chroom, roestvrijstaal en andere zuurbestendige oppervlakten.
Super Ontvetter: Dit is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Ideaal op plekken waar geen gebruik gemaakt kan worden van Softwash.
Plant Booster: Plant Booster is geschikt voor het extra Boosten van alle planten en bomen na het gebruik van Softwash.


Let op! Deze producten worden nooit gemengd in het Softwash recept!